La Foto Oficial

diumenge, 18 d’abril del 2010

Jornada 24 - 2a Volta - Dissabte 17/04/2010

Canovelles UE "A" 2 - Cercle Sabadellès 1856 4

Partit disputat al camp municipal de Canovelles el dissabte 17 d'abril a dos quarts de dotze del matí.

Crònica d’en Josep M. Alsina.

N’hi ha que signen contractes milionaris en un tovalló de paper i n’hi ha que fem la crònica en un ticket de Benetton i un de El Corte Inglés. Així que perdoneu i no espereu molts detalls en aquesta crònica.

Hem tornat a comptar amb la col·laboració del James, donat que el Ricard Zamora continua lesionat en el peu. Però en un bon gest, ha pogut estat present per animar als seus companys.
Al minut 10, gol d’Óscar quasi sense angle, des d’un cantó de la porteria del Canovelles (0 a 1).
Al minut 11, gol del Canovelles, pilota que el James ha arribat a tocar, però era impossible retenir (1 a 1).
Al minut 23, després d’un corner a favor, ens sorprenen amb un contraatac que es converteix amb el 2 a 1.
Al minut 27, fort xut del Joan que esdevé de nou l’empat (2 a 2), essent un resultat favorable psicològicament pel nostre equip, de cara a la segona part.
Ha estat una primera part de patiment, en la que valorem molt el joc del Canovelles, especialment el joc de 2 bessons que dominen força la pilota.
En la 2ª part, el nostre entrenador ha aconseguit corregir la col·locació dels nostres jugadors i podem dir que el Cercle ha dominat el joc. En els primers 10 minuts d’aquesta part hem tingut 3 ó 4 intents de gol, que han possibilitat en el minut 16, el 2 a 3, per part del Jordi Salinas, que ha fet entrar la pilota amb l’escut del Cercle.I malgrat algun espant, algun rebot, oportunitats que es passegen per davant la porteria del Canovelles, al minut 29 arriba el gol de la tranquil·litat de l’Oriol, a passada del incombustible Nil. I s’acaba el partit.