La Foto Oficial

dissabte, 15 de maig del 2010

Jornada 28 - 2a Volta - Dissabte 15/05/2010

Aiguafreda UE "A" 5 - Cercle Sabadellès 1856 5

Partit disputat a les instal.lacions municipals d'Aiguafreda el dissabte 15 de maig a la una del migdia.

Crònica d'Esther Alegre

Alineació: Ricard Zamora, Oriol, Jordi Salas, Nil, Eric, Salinas i Ricard Argemí.

Comença el partit amb 8 minuts de retràs.

Minut: 0.2 L’Eric marca el primer gol amb passada de l’Uri. 0-1

Minut: 0.5 L’Uri es queda davant del porter però el porter resol amb èxit el un contra un

Minut: 0.6 L’altra equip fa un contraatac i ens marquen el 1-1

Minut: 0.7 Roben la pilota al Salas i ens marquen el 2-1

Minut: 0.8 Oriol s’escapa per la dreta del camp i, després de varis driblings, afusella al porter i aconseguim el 2-2

Minut: 0.9 L’equip contrari fa un xut des de fora l’àrea i, tot i que el Ricard Zamora s’estira, no el pot atrapar i ens marquen el 3-2

Minut: 0.15 El Ricard Argemí surt en lloc de Joan Graells.

Minut: 0.28 Li han fet penal al Joan. Llàstima, però el porter l’ha parat.

Minut: 0.29 Hem sacat un còrner i l’Uri ha marcat el 3-3

Minut: 0.31 El Ricard Zamora para un gol que anava a l’escaire

Minut: 32 Una altra bona parada del Ricard Zamora

Minut: 33 Falta: ens xiulen una falta i Gran “paradón” del Ricard Zamora

Comencem la segona part amb canvis: entren el Martí i el Roger i surten el Nil i l’Eric. Recalquem que avui és “EL DIA DE LES BAMBES SENSE CORDAR”

Minut: 0.29 Ens fan l’empat 5-5

Minut: 0.30 Còrner a favor nostra i no ha entrat perquè un jugador de l’altre equip ha posat la mà per desviar la pilota i l’àrbitre no ha dit res.

Cal comentar que el nostre equip ha tingut el 75% de possessió de la pilota però han tingut molta mala sort, semblava que avui la pilota no volia entrar. Bé, el joc té això, no sempre és just.